Ring for udlejning:

Skriv til os:

Motorbør eller selvlæsser udlejes

Har du brug for at leje en motorbør? Hos Rudersdal Udlejning ApS har vi specialiseret os i at leje maskiner ud, og det kan være med eller uden mandskab. Vi kan blandt andet tilbyde udlejning af motorbør.

Vi har mange andre maskiner, og derfor kan vi også tilbyde en minigraver eller en selvlæsser. Vi har kunder fra blandt andet Birkerød, Hillerød og mange andre steder på Sjælland.

Udlejning af motorbør på dags- eller langtidsbasis

​Du kan leje en motorbør i en længere periode, hvor vi tilpasser prisen, hvis det er på en langtidskontrakt. Du kan også være at leje den på dagsbasis.

Det er samtidig muligt at leje mandskab, og vores medarbejdere er naturligvis uddannede. Samtidig har de flere års erfaring. Udlejning af motorbør og mandskab kan ske fra dag til dag.

Kontakt os for at få et udlejningstilbud

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores motorbøre samt om vores mandskabsudlejning. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for leje af en motorbør med videre.

Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42​ for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail rud-udlej@mail.dk.

​Firmaoplysninger

Rudersdal Udlejning ApS

Grøndalsvej 14

3460 Birkerød​

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 25 35 42

E-mail: rud-udlej@mail.dk

CVR: 35477691

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt