Ring for udlejning:

Skriv til os:

MOTORBØR-UDLEJNING HOS OS

Søger du motorbør-udlejning? Hos Rudersdal Udlejning ApS har vi specialiseret os i at leje maskiner ud, og det kan være med eller uden mandskab. Vi kan bl.a. tilbyde udlejning af motorbør. ​

Vi har mange andre maskiner, og derfor kan vi også tilbyde en minigraver eller en selvlæsser. Vi har kunder fra bl.a. Birkerød, Hillerød og mange andre steder på Sjælland.

Udlejning af motorbør på dags- eller langtidsbasis

​Hos os har du mulighed for motorbør-udlejning, selv i en længere periode – vi tilpasser prisen, hvis det er på en langtidskontrakt. Du kan også vælge at leje den på dagsbasis.

Det er samtidig muligt at leje mandskab, og vores medarbejdere er naturligvis uddannede, og de har flere års erfaring. Udlejning af motorbør og mandskab kan ske fra dag til dag.

Kontakt os for at få et udlejningstilbud

​Du er meget velkommen til at få mere at få mere at vide om vores motorbør-udlejning samt vores mandskabsudlejning. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42​ for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail rud-udlej@mail.dk.

​Firmaoplysninger

Rudersdal Udlejning ApS

Grøndalsvej 14

3460 Birkerød​

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 25 35 42

E-mail: rud-udlej@mail.dk

CVR: 35477691

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt